makeup

Marketing
pentru Makeup Artisti

Machiezi de ceva timp, investesti in produse si cursuri dar parca tot nu ai atatea cliente cate ti-ai dori? Nu stii cum sa iesi in evidenta  si cum sa atragi clientela potrivita pentru tine? 

Daca acesta este si cazul tau, esti in locul potrivit. Te invat pas cu pas cum sa obtii locul din fata pe piata, cum sa atragi mai multe cliente si cum sa te evidentiezi de concurenta si sa-ti transformi pasiunea intr-un business profitabil. 

colorimetrie - makeup

Teoria si
armonia culorilor

Cunoasterea teoriei culorilor este esentiala pentru fiecare makeup artist la inceput de drum sau profesionist.

Cu siguranta ti s-a intamplat sa vrei sa reproduci un machiaj care te-a inspirat mult dar cand incepi sa machiezi, apar culorile nedorite si se formeaza pete si tu nu stii de ce se intampla asta.

Cunosc situatia, fiindca am fost si eu acolo candva. Nu intelegeam ce faceam gresit si de ce machiajul era patat.

cluj2

EXTRAVAGANZA FASHION
Makeup Bootcamp

Nu te-ai saturat sa fii in spatele camerei?
E randul TAU sa stralucesti alaturi de munca ta!

Esti pregatita sa treci la urmatorul nivel? Vrei o noua provocare? Am pentru tine o experienta unica! Iana Willkofer impreuna cu Evolve Fashion Week te invita sa lucrezi cu make-up artisti, designeri si modele de top. Industria modei este o industrie complexa, creativa, esti pregatita?

baza

Curs de baza

Învață secretele machiajului pentru a putea porni pe noul drum de makeup artist! Te voi ghida pas cu pas pe tot parcursul călătoriei tale!.

poza16n.jpg

Machiajul tenului gras

Cea mai mare incercare din cariera unui makeup artist este realizezarea unui machiaj rezistent pe un ten gras sau care transpira excesiv.  Este posibil sa realizezi un machiaj rezistent pe un astfel de ten? DA, este. Te voi  invata pas cu pas cum sa realizezi acest lucru.