Bine ai venit pe site-ul meu!

Numele meu este Iana Willkofer, sunt femeie, mama a doi copilasi frumosi care mostenesc temperamentul meu (well played  karma, well played) , makeup artist si trainer. Sunt o fire  vesela cu o inima de copil si imi place sa fiu inconjurata de oamenii frumosi la suflet.

Am inceput sa ma machiez pe ascuns cu fardurile mamei inca de pe la sase ani, apoi am trecut la papusi, la prietenele mele, ulterior la shooting-uri, sarind peste pasii firesti –  clientela de salon, la care am ajuns ulterior.  Iubesc din tot sufletul ceea ce fac, pentru mine machiajul nu este o meserie, este felul meu de-a fi, cu toate ca eu personal rar ma machiez  🙂

Ador  machiajul creativ, ceea ce este foarte evident si in lucrarile mele. Imi place idea ca poti face orice, fara limite – nimeni nu iti poate spune ca ai gresit undeva. Arta este subiectiva, la fel si frumosul. Totul incepe cu o viziune in mintea mea, urmeaza un model pe scaun, eu la 1m de ea, privind-o in ochi si vizualizand rezultatul final.  In momentul in care iau pensula in mana, mi se lumineaza ochii , incep sa zambesc si astept cu nerabdare rezultatul final . 

Premiile castigate, invitatiile ca membru al juriului la campionatele nationale si internationale, articolele si scoala de machiaj sunt rezultatele daruirii si pasiunii mele pentru makeup:

– tripla campioana mondiala la World Makeup Wars
– castigatoarea locului 1 la Estetica Awards
– makeup artist la New York Fashion Week
– makeup artist la Feeric Fashion Week
– makeup artist la Miss Czech Republic
– membru a juriului la Campionatele Nationale de Makeup din Cehia
– membru a juriului la Campionatele Nationale de hairstyle din Cehia
– membru a juriului la Campionatele Nationale de makeup din Romania – Beauty Forum
-membru a juriului la Campionatele Nationale de makeup creativ – Make-up Fest
-creatoarea pensulelor Iana Willkofer
– lucrarile mele au aparut in multe reviste de specialitate, atat in tara, cat si in strainatate: Makeup Magazine, MUP magazine, Intercoiffure, Trend Prive, JDE magazin, The Surreal Mag, Institute si altele
– sunt fondatoarea scolii Iana Willkofer Makeup Academy din Praga

Sper sa gasesti pe site-ul meu informatiile pe care le cauti si te astept cu bucurie la cursurile mele.

Cu drag,

Iana