Jurnalul unui makeup artist – De ce am NEAPĂRAT nevoie de al 25-lea iluminator?

Home / Blog / Jurnalul unui makeup artist – De ce am NEAPĂRAT nevoie de al 25-lea iluminator?

Cunoști povestea. Intri în mall. Doar așa, să te vezi cu o prietenă la cafea, sau să cumperi ceva haine pentru  început de sezon pentru tine sau copii, după caz. Și deodată… e acolo. Magazinul tuturor ispitelor, al cardurilor și al portofelelor goale. Magazinul, din cauza căruia mințim acasă și inventăm reducerile. Magazinul în care ți-ai promis să nu mai intri. Cel puțin nu pentru o vreme, fiindcă NU AI NEVOIE DE NIMIC! Daar… El stă acolo, frumos, negru, elegant… Cochet… Îți vorbește printre rânduri

Cedezi.  Ești om. Intri. Te uiți. Clar, nu ai NEVOIE de nimic. Ai tot. Dar te uiți, totuși, nu cumperi. Te uiți doarȘi îl zărești! O textură aparte, o culoare aparte, o sclipire namaivazută, o finețe… Nu seamănă cu nici unul din  iluminatoarele existente deja în trusa ta de makeup! Acesta este unic. E atât de…diferit! Îl vrei… Defapt nu nu, AI NEVOIE DE EL! Fără el, viața  ta nu mai are rost! Îți imaginezi cum de azi înainte, toate lookurile create de tine vor avea o strălucire aparte, un glow, un glam… Nu înțelegi și te miri cum ai putut lucra fără el până acum? Cum, Doamne, cum?  E clar. Îl cumperi. Cât costă? Ataaat? Doamne ferește…. îți faci cruce în gând, dar nu contează, mai am niște FSB-uri (fonduri fără știe bărbatul) , spun era la reducere sau nu, nu zic nimic, oricum nu observă am ceva nou. Și dacă da, eh, e pentru job, e investiție și AM NEVOIE de el.  Îl cumpăr. Sigur e foarte bun și îmi va schimba viața dacă e așa de scump. Adjudecat.

Mândră deschid portofelul la casă. Plătesc. Zâmbetul meu e mai mare ca atunci la 6 ani, când l-am văzut pentru prima oară pe Moș Crăciun. Yaaas, plec fericită din magazin. Îmi văd viața schimbată. Radical. De mâine, toate machiajele mele vor fi 100% diferite iar clientele mele 100% mai fericite. Ce bine l-am luat!  Plimb gentuța cu dungile alb-negre prin mall, cu o mândrie în ochi cum nu s-a mai văzut de la olimpiada din clasa a 8-a încoace.

Ajung acasă. Din două mișcări scap de ambalajul neinteresant de la noua  mea iubire și îl duc în kit, acolo, lângă frații și surorile lui. Deschid trollerul, găsesc pouch-ul cu iluminatoarele. Radiez de fericire! Îl mai verific odată bucur de el, când cu coada ochiului… Stai puțin. Ce-i asta? De când am eu  toate iluminatoarele astea? Câte sunt? Par multe. Număr… 24. Cu noua iubire, 25. Jeeesus!  Le deschid pe toate ca asigur fiecare este diferit, dar mai ales că acesta nou e TOTAL diferit de restul.

Constat am avut dreptate. Este diferit.  Ambalajul, în mare parte. În rest… F..k it!

 

 

Sursa foto: Pinterest

Related Posts

Leave a Comment