Jurnalul unui makeup artist – Este curierul UN FEL DE amant?

Home / Blog / Jurnalul unui makeup artist – Este curierul UN FEL DE amant?

Circulă o vorbă: În viața unui  bărbat (însurat) există doi  bărbați periculoși: amantul și curierul”.

Ar putea fi o zi ca oricare alta, dar nu e. E ziua când vine comanda cu noile rujuri și niște farduri cremoase.  Dimineața începe cu un sms mult așteptat: „În cursul zilei de astăzi va vom livra comanda cu AWB…”  Îmi sare inima din piept! asigur nu aude nimeni și îl sun pe cel care vine la mine când bărbatul nu-i prin zonă: „Salut, când vii? fiu acasă…” Stabilim rapid ora de întâlnire și-l aștept. Nu am stare!

Oprește o mașină. A venit curieruuul! uit prin geam. Da, a venit… Dar nu la mine. Și nu curierul potrivit.  Egoista de vecinămea și-a comandat și ea ceva pachet cu altă firma, care aparent se mișcă ceva mai rapid. F..k.

Stau. uit la ceas, îmi rod unghiile, mai uit la ceas din nou. Nici  nu pot mânca de emoții! uit la ceas. Aud mașina! Fug la geam. E autobuzul. Geeez!  Aștept uit la ceas….

Aud soneria. Daaaaa, a ajuuuns! Cu un salt mare ajung la ușă și deschid. Alarmă falsă, Martorii lui Iehova…

Stau. Aștept.   uit la ceas… Răbdarea mea s-a scurs pe când aveam 11 ani și am tuns toate păpușile, așteptând ulterior le crească părul înapoi. Dar #rezist…  Altă alegere oricum nu am.

…. 6 ore mai târziu

Aud soneria! Acel sunet angelic! A veniiit curieruuul! Este el, cu un colet  în brațe care-i doar al meu! ! Ce binee! Soarele are o nuanță mai caldă dintr-o dată și  nici clienta de ieri care  nu a ajuns la programare nu mai supără.

Acum vine partea grea.

Cât am de plată?” Îl întreb. Îmi arată bonul… Jeesus f.., cine a comandat de banii ăștia? Dacă plăteam cu cardul,  nu-mi era așa greu acum. Parcă plăti triplu când plătesc cash, serios. Nu contează, important e a ajuns pachetul meu iubit și așteptat!  Expediez curierul de parcă scoate pe geam un amant, îl salut rapid cu un „pe curândși fug despachetez coletul.  Doamneee, ce culori! Uiteeee. Fericirea care cuprinde nu poate fi descrisă în cuvinte. Plutesc!

Ascud toate dovezile și urmele livrării cu o măiestrie furată din serialele cu polițiștii și grăbesc testez noile produse când dintr-o dată, o prezență masculină îmi tulbură euforia: ” Ce faci draga mea? ”

…. (Damn it)

Aaaa uitam la niște produse pe aici, ca văd dacă nu-s expirate…. Am și uitat le am… ”

 

 

 

Sursa foto: Pinterest

Related Posts

Leave a Comment