Sustinem industria beauty – Pensule TESTER GRATUITE

Home / Blog / Sustinem industria beauty – Pensule TESTER GRATUITE

Initial, am gandit acest proiect pentru cursantii care participa la cursurile mele, dar avand in vedere situatia actuala, ne-am gandit sa oferim posibilitatea testarii pensulelor de catre toti makeup artistii interesati, in limita stocului disponibil.

Ca si makeup artist, ma loveam deseori de aceasi problema: imi placea un produs, il comandam iar in momentul testarii imi dadeam  seama ca nu are  calitatatile pe care mi le-am imaginat  sau pe care mi le-am dorit. De aceea m-am gandit sa vin in ajutorul makeup artistilor mai ales la inceput de drum, cu o idee originala si revolutionara: pensula tester, TESTING MAKEUP BRUSH.

Cea mai importanta parte a machiajului este BAZA. Alegerea pensulei de fond de ten este un pas foarte important care are un impact esential asupra lookului finit – de aceea am  conceput o pensula de fond de ten TESTER pentru a va oferi posibilitatea de a va bucura de calitatea aplicarii fondului de ten intr-o maniera usoara si naturala si a testarii pensulelor inainte de achizitionare. Puteti testa modul de aplicare,  finetea periilor, efectul de airbrush sau minimalizarea poriilor obtinuta prin folosirea acestei pensule.

Aceasta pensula de fond de ten este destinata TESTARII si va rezista 2-5 spalari.  A fost special conceputa testarii, nu  folosirii indelungate.

 

Daca doresti sa testezi pensula Tester F100, o poti comanda aici .  

Pensula este GRATUITA, vei plati doar costurile de transport, 21 Ron.

 

*Pensula TESTING MAKEUP BRUSH este disponibila 1 buc/comanda,  in limita stocului.

 

Impreuna vom reusi 🙂

IG: @ianawillkofer

 

Cu drag,

Iana

 

 

 

Related Posts